Wat onze gasten over ons zeggen


Kirsten Bertelsen (09 mei 2020 - 11 mei 2020)

 

Het was heerlijk stil,afgezien van alle vogelgeluidjes!

Het is een heerlijk huisje,van alle gemakken voorzien.

 

Stijn Ruiter (04 mei 2020 - 08 mei 2020)

 

Dit huisje ligt in een prachtig en ruim bos nabij de Strabrechtse Heide. Heerlijk genoten van het ruime bos en goed en modern uitgeruste boshuisje. De bedindeling kan handiger als er (voor kinderen) een stapelbed geplaatst zou worden.

 

Liane Kreijkes (31 maart 2020 - 02 april 2020)

   

Mooi, heel rustgevend, veel soorten vogels. En reeën gezien.

Mooi huisje, alles is er. Erg netjes boven wat krap, voor ouderen dan misschien iets minder geschikt.

Reactie: vanaf 1 juli 2020 is de gelijkvloerse studio gereed, waardoor het boshuis voor iedereen geschikt is.

 

 

Elbeth ter Haar (19 februari 2020 - 23 februari 2020)

     

Privé terrein midden in het bos, veel bomen met veel vogels en dieren. Het wandelpad 'katoenpad' ligt op loopafstand van het huisje, ook erg leuk met kinderen. Een heel fijn huisje, van alle gemakken voorzien. Veel leuke details en comfort.

 

 

Kitty Polderman (09 november 2019 - 11 november 2019)

  

Je kunt hier volop genieten van de natuur. Het huisje is gelegen in een stuk privébos, dus je hebt rondom veel natuur.

Algemene beoordeling: 10

Een heel gezellig huisje, dat met veel liefde is ingericht. Je voelt je meteen welkom, zowel door het vriendelijke onthaal van de eigenaars als door de vele attenties in het huisje zelf. Vanuit het huisje kun je vogels bekijken in de tuin (het bos). Dit is echt een huisje waar je helemaal tot rust kunt komen. Het is he

el goed uitgerust en alles is nieuw en netjes. Wij willen hier zeker nog eens terug naartoe. Je kunt in de omgeving heel mooi wandelen en Mierlo en Geldrop liggen niet ver als je te voet wilt. Eindhoven ligt vlakbij met de auto.

 

 

Moniquevan Meel (22 oktober 2019 - 26 oktober 2019)     

Heerlijke omgeving.

Algemene beoordeling: 10

Hele fijne tijd gehad.

 

 

Sylvia Loete (03 augustus 2019 - 11 augustus 2019)

     

Vanuit het huisje kun je meteen een prachtige wandeling door het bos en het heidegebied maken (Stabrechtse heide). Naald- en loofbomen (met name eiken en berken) wisselen elkaar af en hier en daar een vennetje in het heidelandschap. In een van de vennen is er een zwemgelegenheid met strandje. Ook is het heerlijk toeven en tot rust komen bij het huisje zelf dat immers midden in het bos ligt op een royaal bemeten omheind grondstuk met veel plekjes om te zitten of te liggen (in de hangmat) en van de natuur te genieten.

Af en toe zie je een eekhoorntje in de boom schieten.

Heel in de verte (voor wie daar gevoelig voor is) hoor je het geluid van de snelweg (vandaar vier van de vijf blaadjes), maar dat is nauwelijks te vermijden in Nederland ;) .

Algemene beoordeling: 9

Schoon, fris, comfortabel, met zorg en aandacht gezellig en harmonieus ingericht. We voelden ons bij binnenkomst meteen helemaal senang en thuis.

 

Commentaren: 7
 • #7

  Anna Tichler (vrijdag, 26 maart 2021 15:15)

  Heerlijk weekend gehad in boshuis de bonte roos! Het huis ligt afgelegen, midden in het bos vanuit waar je mooie wandelingen kunt maken. Vanuit station Geldrop zijn wij in 10 minuten naar het huisje gefietst. Het huisje is knus en van alle gemakken voorzien. Alle apparatuur, kookspullen etc. zijn van goede kwaliteit. Marjolijn en Frank waren heel gastvrij en vriendelijk. We zouden het huisje zeker aanraden aan andere mensen.

 • #6

  Marloes (vrijdag, 22 januari 2021 22:00)

  Een heerlijke, rustige plek, midden in de natuur, met veel liefde en aandacht ingericht en dat is voelbaar. De perfecte uitvalsbasis voor lange boswandelingen. Ik kom heel graag nog eens terug.

 • #5

  Manon (dinsdag, 19 januari 2021 08:59)

  Wij hebben een heerlijk weekend gehad in het boshuis! Het huisje is van alle gemakken voorzien en je komt lekker tot rust in het bos. Veel vogels gezien, eekhoorntjes en zelfs twee reeën die in de verte door het bos renden! Je kan vanuit het huisje meteen een boswandeling maken of in ongeveer 20 minuten naar de Stabrechtse heide lopen, voor een totaal ander landschap. Na een koude winterwandeling kun je in het huisje lekker opwarmen op de verwarmde bankjes bij het raam met een van de vele dekentjes in het huis, een spelletje spelen uit de kist en als je wil kun je zelfs een vuurtje maken.

 • #4

  Jeffrey & Diana (dinsdag, 11 augustus 2020 11:18)

  Heerlijk boshuis! Hier kan je helemaal tot rust komen.

  Vanwege de warme zomer hebben wij de studio met airco bijgeboekt. Alles gelijkvloers en vanuit het bed een mooi uitzicht op de bossen. Dat is lekker wakker worden. De nieuwe studio is echt een aanrader!

 • #3

  Eddy&Debora (vrijdag, 18 oktober 2019 09:49)

  Leuk onthaal door een prachtkoppel in een gezellig ingericht huisje in de Brabantse bossen.
  We konden hier tot rust komen in een lekker lang weekend in oktober als de paddestoelen uit de grond kruipen en alles ruikt naar herfst.
  De kleine woning was van alle gemakken voorzien om tot jezelf te komen. De toffe babbels werden niet extra aangerekend. Van de gitaarles van Frank weet ik het nog niet �. Het regenweer dwong ons om nog net iets meer te ontspannen met een boek of een haakwerk, en de lange wandelingen werden iets korter, maar dat deerde ons allemaal niet. De ingrediënten waren perfect om ontspannen terug naar huis te keren.
  Bedankt Marjolijn en Frank

 • #2

  Daan & Astrid (zondag, 29 september 2019 19:28)

  Rust, privacy, natuur en een heerlijk liefdevol ingericht huisje. Meer hadden wij niet nodig maar vonden wij hier royaal. Persoonlijk en hartelijk werden we ontvangen, alles voelde meteen goed. Al met al, zo waardevol en zo bijzonder. We komen heel, heel graag terug.

 • #1

  Nicolle (dinsdag, 20 augustus 2019 15:17)

  Deze zomer heb ik twee keer een week doorgebracht in het liefdevolle boshuisje De Bonte Roos. Het huisje is helemaal gemoderniseerd en van alle gemakken voorzien; een volledig ingerichte keuken met goedwerkende apparatuur, een badkamer met ligbad, de bedden slapen heerlijk, een 'speelkist' met spelletjes en films en zelfs opladers zijn aanwezig.

  Het paradijs heeft een frisse uitstraling binnen. Je waant je ver weg van de bewoonde wereld en het is een plekje om helemaal tot rust te komen. Weinig prikkels, dicht bij de wilde dieren. Verwachtingsvol hoopte is op wat hertjes, maar helaas hebben die zich niet laten zien. Wel veel vogels gezien en gehoord en wat kleine gronddiertjes. Heerlijk!

  Ik werd warm onthaald door de eigenaren en er stond al een drankje klaar. De liefde die de eigenaren in het huisje steken, zie je er echt van af.

  In de omgeving is een heleboel te doen. Wandelen op de aangrenzende hei (die in augustus prachtig in bloei staat!), maar ook naar de sauna, wat boeren langs voor streekproducten. Ook Eindhoven is op een steenworp afstand. Maar eigenlijk... ik wilde zo min mogelijk van het terrein af. De rust die er heerst, die wilde ik niet verlaten. In het bos kun je genoeg ontdekken.

  Tot snel Bonte Roos!