Wie zijn wij?

 

Fijn dat u de website van ons vakantiehuis bezoekt, welkom!

 

Wij, Marjolijn Roosch & Frank Bonten, zijn in 2014 vanuit België naar de gemeente Geldrop-Mierlo in de provincie Noord-Brabant verhuisd. Dit was de start van een life-change. Een romantisch huwelijk in het kasteel van Geldrop volgde, de bouw van een nieuw huis ging van start en we besloten om tijd te nemen om meer van het leven te genieten.

 

We leven, werken en brengen onze vrije tijd door in deze prachtige gemeente en omgeving. Ook genieten we van wandelingen, waardoor we de natuur goed kennen.

We houden van de Brabantse bossen, heide, vennen, dorpen en steden met hun industriële erfgoed. We beleven en genieten van de vele culturele activiteiten.  Hierbij ontdekken we steeds nieuwe pareltjes die we graag met u delen.  Een van die pareltjes is ons boshuis met studio, dat we met veel liefde en plezier in een nieuw jasje hebben gestoken, met frisse kleuren en een nieuwe inrichting, nieuwe bedden en moderne keuken. 

 

We houden van deze omgeving en hopen dat u er net zo van gaat houden en van gaat genieten als wij al doen!

  

We willen uw verblijf zo comfortabel mogelijk maken en nemen alle tijd om u hartelijk te ontvangen en uw vragen te beantwoorden tijdens uw verblijf.