Het Boshuis

De indeling:

De keuken:

De moderne, open keuken bevat een inductie kookplaat, afzuigkap, hetelucht-oven en een koelkast. In de vele kasten is voldoende servies en keukengerei aanwezig. Vanuit de eetkamer kan je door de schuifpui naar het terras en het privé-bos. Ook staat de eetkamer in verbinding met de woonkamer. De keuken en woonkamer zijn voorzien van grote raampartijen, waardoor er altijd direct contact is met het bos.

 

Woonkamer:

De woonkamer staat in half-open verbinding met de eetkamer. De grote raampartijen in de woonkamer bieden een prettige lichtinval. Vanuit de woonkamer loop je via de openslaande deuren naar het terras en het privé-bos. De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer, waardoor het huis aangenaam licht is. Vanuit alle ramen ervaart u het genot van uitzicht over eigen terrein, midden in het bos!

De woonkamer is voorzien van een gezellige zithoek met TV. Het comfortabele day-bed is te gebruiken als 1-persoons bed (90x200) en geeft tevens een goed zitcomfort, door de flexibele zitdiepte.

 

Slaapkamers:

Een kleine slaapkamer bevindt zich op de begane grond en is voorzien van een 1-persoons bed (80x200). Op de bovenverdieping ligt de tweepersoons slaapkamer, voorzien van een luxe bed (140x200). Deze slaapkamer biedt een mooi uitzicht op de prachtige bossen.

De slaapkamers zijn allen voorzien van kastruimte om kleding netjes op te hangen / neer te leggen.  

Alle bedden zijn opgemaakt en de handdoeken liggen klaar. Extra dekens zijn aanwezig. 

 

De badkamer:

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met douche, een toilet en een wastafel. 

Er is een föhn aanwezig, zeep en shampoo zijn voorzien.

 De bovenverdieping ligt onder een schuin pannendak, goed zichtbaar op de foto's. 

 

Hal:

In de hal staat een (steile) trap naar de bovenverdieping. Er zijn ook 2 kleine zolders, waar u koffers e.d. op kunt bergen. Tevens is er in deze ruimte ook een kluis, om uw waardevolle spullen op te bergen.

 

Fietsenstalling:

In deze overdekte fietsenstalling staan de tandems, de diepvriezer en de bakken voor het gescheiden afval.

 

 

 

De studio

De indeling:

  • Het slaapvertrek:

Het luxe tweepersoonsbed (140x200) staat opgemaakt voor u klaar en van daaruit heeft u via openslaande deuren uitzicht op,-en toegang tot het bos. Door de mooie wandverlichting is het ook 's-avonds gezellig.

Er is airco voorzien; koeling in de zomer en verwarming in de winter.

In de hang- legkast en in de 2 bedlades is voldoende bergruimte. Via een schuifdeur bereikt u de en-suite badkamer. 

  •  De en-suite badkamer:

Door de schuifdeur is de en-suite badkamer af te sluiten van het slaapvertrek. Links ziet u de douche met thermostaatkraan, zeep en shampoo. In het midden ziet u de wastafel met warm en koud water en rechts vindt u het toilet (Villroy&Boch). Er zijn handdoeken, zeep /shampoo, fohn en toiletpapier voorzien. Er is een mogelijkheid om handdoeken op te hangen.

 

 

Algemeen:

In 2019/2020 is het Boshuis met studio  volledig vernieuwd en helemaal up-to-date gebracht inclusief alle comfortabele voorzieningen o.a. gratis WIFI en TV. In het Boshuis is een CV-Ketel voor de centrale verwarming en het warme water. In de studio is een airco voorzien. Zowel het Boshuis als studio zijn goed geïsoleerd, dus een winter-vakantie behoort zeker tot de mogelijkheden. 

Daarnaast is de ontwikkeling van een voedselbos gestart, zichtbaar aan de nieuwe bomen en planten die bloesem en vruchten dragen en het plaatsen van nestkasten.  Hiermee willen we dat de biodiversiteit zich verder gaat ontwikkelen.  Liggend in de hangmat kan hiervan volop worden genoten.